Cool Roof Coatings

is de officieel gecertificeerde GE Silicones Authorized Applicator voor Nederland als installatiepartij voor GE Momentive.
Daarnaast begeleiden wij opdrachtgevers in dakgebonden SDE(+) duurzaamheids- en renovatieprojecten in samenwerking met technische aannemers voor volledige ontzorging.

Onze specialiteit en focus richt zich op de unieke duurzaamheid en kwaliteit van dakrenovaties, warmtewering en zon-PV optimalisatie voor bedrijven & industrie. Dit  bereiken wij door toepassing van het uiterst milieuvriendelijke GE Silicones dat volledig vrij is van BPA (weekmakers), giftige stoffen, roet/zwavel vulstoffen en niet gebaseerd is op koolwaterstoffen (aardolie-bestanddelen) zoals bitumen, bitumen-emulsies en kunststof dakbedekkingen (EPDM, TPO, PVC).

De missie op weg naar duurzaamheid is als volgt:
het maximaal beperken van fossiele grond- en kunststof gebaseerde dakbedekkingen door volledige inzet en toepassing van overlaging met onschadelijke en gifvrije siliconen.’

De gecertificeerde installatie wordt volgens strikte GE Silicones installatievoorschriften uitgevoerd waardoor u verzekerd bent van ongekende garantie en hoogstaande kwaliteit.

Waar bij traditionele dakrenovaties maximaal 10 jaar garantie volgens VEBIDAK voorwaarden wordt gehanteerd, hanteert GE Momentive uitzonderlijke materiaalgaranties van 15, 20 of 25 jaar!
Verzekerde projectgarantie mogelijk op aanvraag.

Onze adviseurs en installatieteams (VCA-VOL) staan voor u klaar.

 

GE is a registered trademark of General Electric Company
and is used under license by Momentive Performance Materials Inc.