Aanvang GE Silicones dakrenovaties.

De start van het grootschalige renovatieproject Maxis – Muiden is een feit! Na installatie van het nieuwe valveiligheidsysteem Daksafe Mono-Anker II en rondom het KS1-kabelsysteem, het toevoegen van noodafvoeren in het dakvlak + gevels, zijn wij gestart met de reiniging en voorbereiding van het waterdicht renoveren & sealen van dit dakvlak met GE Silicones.

Aangezien op een deel van dit gebouw PV-systemen geïnstalleerd gaan worden, moet de dakhuid volledig gerenoveerd worden met GE Silicones, uiteraard in witte ‘Cool Roof’ uitvoering voor optimale lichtreflectie en koeling voor het hoogste PV-rendement.

Fase A:    4.595 m²
Fase B: 24.807 m²

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Project Maxis Muiden: zie hier
Nieuws Maxis Muiden: zie hier

PV-projectmanagement: