Aanvang GE Silicones dakrenovaties.

Om zowel het rendement als de levensduur en duurzaamheid van dit enorme zonnestroomproject te garanderen, dient zoals bij elk zonnedak de dakbedekking in uitmuntende staat verkeren. Dit is zelden het geval. Het vereiste is dat de ondergrond waarop de PV-systemen geïnstalleerd worden, ten minste de levensduur van 25-30 jaar van de zonnepanelen evenaren. Immers, de verregaande consequenties en kosten van o.a. daklekkages, tussentijdse demontage & afkoppeling van PV-systemen en daarmee (brand)verzekeringstechnische complicaties zijn niet te overzien.

Indien de bestaande dakbedekking geen resterende levensduur van 25-30 jaar heeft, dient er dus gerenoveerd te worden.
Met GE Silicones is daar nu een uitstekende, fossielvrije en duurzame mogelijkheid om naadloos te renoveren met 25 jaar GE Momentive fabrieksgarantie en een levensduur van 40 jaar. Zonder sloop of demontage, wordt de GE Silicones Enduris coating rechtstreeks over de bestaande dakbedekking gespoten. Met een gewicht variërend van 1 – 1,4 kg per m² is de toegevoegde last minimaal en valt deze altijd binnen de draaglastreserve.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Project Husa Logistics: zie hier